Kapcsolat

C.S. Lewis könyveinek magyarországi kiadója a Harmat

Kövess minket

Megtalálsz minket.

Kapcsolat infó

Harmat Kiadó,
1113 Budapest, Karolina út 62.
+36 1 466-9896,
harmat@harmat.hu
www.harmat.hu,

Lépjen kapcsolatba velünk…

  1

  Kik vagyunk?

  Kiadónk egyetemista, főiskolás diákok kezdeményezésére jött létre 1990-ben. Célunk az volt, hogy színvonalas irodalommal láthassuk el a kereszténység iránt érdeklődőket, és hogy segíthessünk hitbeli és életvezetési kérdésekben úgy, hogy megőrizzük a hit személyességét és egyben igényességét is. Kiadványainkon keresztül igyekszünk párbeszédet kezdeményezni a különböző felekezetű és világnézeű emberek között a természet- és a társadalomtudományok változatos területein.

  2

  Harmat Kiadó

  A Harmat Kiadói Alapítvány non-profit szervezet. Így látjuk biztosítva azt, hogy hosszú távon is a minőség és az üzenet marad a fő cél. Frissítő gondolatokkal szeretnénk ellátni olvasóinkat naponként. Erre utal a nevünk is. Önállóak vagyunk, azaz nem függünk egyháztól, felekezettől, vagy más szervezettől. Önállóságunk kincs, de egyben teher is.
  Könyveink a gyerekeknek szóló irodalomtól az egyetemi tankönyvig terjedő teljes spektrumot felölelik. Közel 500 kiadványunk eddig több mint egymillió példányban kelt el.

   

  3

  Ismerjen meg minket!

  Múltunk szép, jövőnk reményteljes, de – mint eddig is – ez sok tekintetben az olvasóinktól is függ. Számítunk véleményére, tanácsaira, kiadási javaslataira. Ezen felül, nagyon sokat segíthet azzal, ha könyveinket ajánlja barátainak vagy keresi a boltokban. Ajándékozzon vagy adjon kölcsön könyvet ismerőseinek! Egy jó könyv, életre szóló ajándék lehet!
  C. S. Lewis és sok más könyv webáruházunkban kiadói kedvezménnyel kapható! Ne hagyja ki!

  Körülnézek a webáruházban!